Privateasing? Se vores helt nye opdaterede løsninger!

Subaru er retur med et kæmpe comeback i det Københavnske!

Efter en del år uden salgsrepræsentation af mærket i et så vigtigt område som Storkøbenhavn / Ballerup – vender Subaru endelig tilbage med Rafn-Larsen Automobiler på Energivej bag roret.

Med lancering af det 3. mærke fra solens land, døber Rafn-Larsen forretningen “Det Japanske Bilhus”, for på den måde at kommunikere et tydeligt budskab om at alle tre mærker er ægte Japanere.

Velkommen til alle Subaru fans!

Er du allerede godt kørende i Subaru er du naturligvis mere end velkommen til at benytte vort værksted – også selvom bilen er købt andetsteds.

Overvejer du en ny Subaru, en demo model eller måske en mere brugt Subaru, så kontakt os i salgsafdelingen og lad os vurdere din bil og regne på et godt tilbud. Hos os kan du købe din Subaru med eller uden finansiering eller på en fordelagtig leasingaftale (erhverv).

Subaru-historie

Subaru blev en del af bil-universet i 1953, da Subaru Corporation blev grundlagt i Japan. Navnet, “Subaru”, kan til dansk bedst oversættes som at “forene sig”. Hvis du har hørt om stjernehob, kender du måske også til Plejaderne, som er et kendt eksempel på netop en stjernehob. Hvis ikke, så er en stjernehob kort fortalt en samling af stjerner. 

I den japanske astrologi repræsenterer Plejaderne genfødsel og styrke, og “Subaru” er det japanske navn for Plejaderne.

Stjernerne i logoet står for “de seks lysende enheder”. De fem små stjerner er de fem selskaber, der tilsammen danner den store, sjette stjerne – som dengang var Fuji Heavy Industries, og som i dag går under navnet Subaru Corporation.

Om selve bilerne:

Den allerførste Subaru kom på vejene i 1958, og fik navnet “Subaru 360”. Subarus unikke Boxermotor debuterede i 1966 – og det symmetriske firehjulstræk kom til i 1972.

I dag er Subaru verdens største producent af firehjulstrækkere med 1 million solgte firehjulstrukne biler hvert år.

For Subaru, er det vigtigste fokus høj sikkerhed, hvor målet er at bygge verdens sikreste biler.
Subaru kommer med tre fantastiske, sikre og firhjulstrukne biler. En Forester, Outback & Subaru XV. Modellerne har samme høje sikkerhedsniveau, og alt er inkluderet i alle modeller. 

 

 

En Subaru har altid firehjulstræk. Det er først og fremmest med til at skabe den høje sikkerhed. Dernæst giver det også maksimal trækkapacitet samt off-road kapaciteter og meget mere.

Hvilken model skal du så vælge, når de alle tre har det samme, høje sikkerhedsniveau?

Jo, dit valg handler kort sagt om, hvilken af de tre modeller, som DU føler dig mest hjemme i, og hvilken rolle, som den skal udfylde i lige præcis din hverdag.

Kort om modellerne:

Subaru XV – Det sikre valg i forhold til den maksimale og optimale Subaru-følelse i et kompakt format. Sikkerhed i topklasse samt fantastiske off-road-muligheder.

Forester er en arbejdshest som er mere end velegnet til grusveje og mudder, men som i høj grad også er kompetent til den lange bil-rejse og i byen.

Outback overgår alt hvad der hedder sikkerhed, plads samt trækkapacitet. Ekstremt velegnet til alle slags aktiviteter. Outback var den første i verden af sin slags – og stadig nummer 1. Modellen er mærkets bedst sælgende af slagsen.

Du kan læse yderligere og mere detaljeret om modellerne længere nede på siden her.

 

Vælg en Subaru – Spar ikke på sikkerheden, spar på prisen!

Subaru har altid masser af udstyr som standard, og det skal huskes ved sammenligning af prisen med andre biler. Subaru er faktisk særdeles konkurrencedygtig i forhold til andre bilmærkers modeller, der sammenlignes. 

MEN – lige nu er der et stort prisfald på alle modeller, og der satses stort på Danmark med prisnedsættelser på op til 80.000,-.
Med det store prisfald, åbnes dørene for flere, kommende Subaru-ejere, der får muligheden for at opleve de sikre, firhjulstrukne og pålidelige  Subaru-biler.

Subaru sælger 1 million firehjulstrukne biler hvert år

Verdens største inden for firehjulstræk. Firehjulstrækket er kendetegnet for Subaru siden 1972. Subarus unikke system “Active Torque Split” betyder, at du principielt kan nøjes med vejgreb under ét enkelt hjul, når du eksempelvis sidder fast og skal komme fri.

Subaru er med firehjulstræk ikke mindst en overlegen trækbil, dertil er den blevet en favorit blandt hesteejere, båd, campingfolket og mange andre. Men firehjulstrækket er meget mere end ”bare” det, og derfor også relevant for lige præcis dig – og så tænker du: hvorfor det?

Grundlæggende handler bilkørsel også om tryghed. Er du tryg ved din bil, så kører du mere afslappet og sikkert – og med dét kører du også bedre. Du bliver mere rolig af at vide, din Subaru kører præcis, som du styrer den – også i glat føre. Du får altså et langt stærkere vejgreb, så udskridninger kan undgås.

Dermed øges din sikkerhed, fordi din Subaru er så forudsigelig. Sikkerhed og tryghed er nøgleord for en Subaru.

Subaru Forester er noteret for det hidtil højeste antal sikkerhedspoint for en testet bil – nogensinde!

97% af alle solgte Subaru kører stadig på vejene efter 10 år

Du læste hel rigtigt! Hvad fortæller det om vores biler? 

Kundetilfredshed

– Hvorfor skifte hvis man er glad? Den hører vi tit – og det er netop en af grundene til at vores kunder holder bilerne i mange år.

.. men hvad hvis man godt vil skifte bil lidt oftere?

Så kan vi prale af at have blandt de højeste restværdier i branchen overhovedet! Eksempelvis er Subaru XV kåret til højeste restværdi i sin klasse 5 år i træk! (2017-2021) 

Det vil sige at din bil også indbringer et fint beløb, når den skal indgå i en byttehandel, eller blot sælges videre!

Ved køb af en ny Subaru får du 3 år/100.000km fabriksgaranti afhængigt af hvad der kommer først. Yderligere gives 12-års rustgaranti mod gennemtæring.

Værdi for pengene!

Vi elsker at fremhæve Japanernes udstyrs-niveau, for det er her vi adskiller os fra mange andre mærker. 

Når du skimmer vores prislister & brochurer, så bid mærke i hvad du egentlig får med i prisen! 

Sikkerhed & komfortudstyr er der meget af – selv fra “basis”-modellerne! Vi kender ikke til “skrabede modeller”

..det findes simpelthen ikke i vores udvalg!

Som udgangspunkt har vores modeller al det nyeste teknologi som du forventer i en ny bil i dag, og mere til.

Vi har lavet et lille udpluk, som du lige kan samle lidt inspiration på hvad der venter dig.

Forester:

Du sidder højt i bilen, og har dermed et fantastisk overblik. Grundet store glasoverflader samt smalle stolper bidrager her til det store overblik og synlighed.

Som nævnt andre steder, men som alligevel er relevant at nævne igen, så kommer sikkerheden også først her, og Forester har modtaget de højeste point nogensinde for beskyttelse af børn, ifølge Euro NCAP.

Forester har en masse funktioner, der gør hele din oplevelse med bilen mere komfortabel og lækker. Den har brede dørtrin i bagdørene.

På bagsæderne skal også nævnes, at der er mere end rummeligt. Ja, og hvis du lægger bagsæderne ned, kan du selv forestille hvor meget plads, der så bliver til lige dét, som du nu skal bruge pladsen til.

Derudover døre som dækker panelet, hvilket betyder, at du ikke nødvendigvis behøver blive snavset, bare fordi din bil er det.

Dertil kommer opbevaringspladsen i form af flere forskellige rum og naturligvis kopholdere.

Af eksteriør udstyr kan blandt andet nævnes:

 • LED-baglygter, som giver et intensivt og klart lys, der dermed gør bilen mere synlig.
 • BI-LED-forlygter til nærlys samt fjernlys med automatisk kørelys i LED-positionslygterne. Yderligere hertil findes lysdæmpning foran og kurvelys, der følger dine ratbevægelser.
 • Forester Base, Active & Ridge har 17” letmetalfælge, mens Forester Summit har 18” letmetalfælge.
 • Tagræling til sikker last på taget eller til tagboks og lignende tilbehør, så din Forester kan tilpasse dine behov.

Af interiør udstyr kan blandt andet nævnes:

 • Den nemme adgang til bagsæderne
 • Opbevaringsrum med 12v-stik
 • Splitbagsæder der kan lægges helt ned
 • I Summit findes elektrisk soltag i glas
 • ”Limousine-følelse”-bagsæder, der giver god støtte til hele kroppen, og ryglæn kan vippes. Hertil kommer også sædevarme, dobbelte USB-stik, midterarmlæn og aircondition.

Af teknisk udstyr kan blandt andet nævnes:

 • Ansigtsgenkendelse som holder øje med føreren. Hvis du fx er ved at falde i søvn eller ikke har øjnene på vejen, kan systemet give et advarselssignal. Til dette holder bilen også styr på, hvem du er. Der sidder et kamera i instrumentpanelet, som kan aflæse dit ansigt og hertil justeres førersæde, klimaanlæg og spejle.
 • Øjne i nakken – bakkamera som standard. Sigtelinjer viser præcist, hvor bilen ender, hvis du fortsætter i den retning, du bakker i. Er der anhængertræk på, bliver dette også vist i billedet. Yderligere findes et sidekamera, der holder øje med højre side af bilen.
 • X-mode-systemet; hvis underlaget udfordrer, kan X-mode-systemet gøre det lettere at komme frem. Systemet har to funktioner: én til fast underlag og én til sand eller dyb sne. X-mode gør alt for at sikre dig maksimal fremkommelighed, og hertil også forhindre, at du sidder fast. Der findes også Hill Descent Control, som gør svær terrænkørsel lettere og sikre. Her bremser og styrer systemet motorydelse, og du skal dermed blot styre på rattet.

Outback:

En Outback har det hele. Det ydre er robust og holdbart, og det indre er et smart designet interiør, som gør alle ture behagelige og sjove – og ikke mindst: sikre!

Designet forstærker bilens rå og kompromisløse personlighed, mens interiøret er præget af eksklusive materialer og funktionel teknik.

 

Af eksteriør udstyr kan nævnes:

 • Kurvelys, der giver ekstra sikkerhed ved blandt andet kørsel i mørke. Kurvelyset oplyser vejen dér, hvor føreren drejer rattet hen imod, i stedet for blot at lyse lige frem.
 • Tågelygter foran: Lygter der giver bedre udsyn i tågede omgivelser – og der kan bruges som kørelys om dagen som alternativ til nærlyset.
 • 18” aluminiumsfælge, dog kun for Summit-varianten.
 • Tagspoiler der fremmer taglinjen i et sportsligt og elegant udseende.
 • Nøglekort og startknap, som er en smart nøgleløsning, hvor du kan lade nøglen ligge trygt og sikkert i din lomme, uden du behøver finde den frem for at åbne, låse eller starte bilen.

Til det indbydende interiør er der ingen tvivl om, at der garanteres en fantastisk køreoplevelse. Interiøret er præget af de gennemtænkte detaljer og den praktiske teknik som forøger komforten i bilen.

Som et lille udpluk af interiørets udstyr samt det tekniske udstyr kan nævnes:

 • USB-stik til opladning.
 • Stort soltag dog kun i Summit-modellen.
 • Meget komfortable bagsæder.
 • Opbevaringsrum i midterkonsollen.
 • Apple Carplay & Android Auto.
 • Front- og sidekamera.
 • Bakkamera.

Du har mulighed for at vælge en masse tilbehør til din Outback, så den bliver tilpasset lige, som du vil have den. Som grundsten får du i en Outback et stort lasterum, med plads til op til fire kufferter.

SUBARU XV:

Som i de andre modeller, kommer Subaru XV også med en masse udstyr som standard – der andre steder ville være ekstraudstyr mod betaling.

Her er det altså med i prisen på din Subaru. Selv den billigste model, Subaru XV Active, er pakket med så meget udstyr som standard, at det betragtes som et hidtil uset, højt niveau af udstyr.

Subaru XV har ligesom Forester allerede opnået topkarakterer i en masse sikkerhedstests, herunder den anerkendte Euro NCAP.

De nye Subaru XV er et af markedets allermest interessante tilbud til jer i par og familier, der vil have mest muligt ud af hverdagen og fritiden. Subaru XV er robust, driftssikker, velkørende og en klassevinder i sikkerheden. Perfekt til turen sydpå, nye eventyr samt indkøbsture.

Af standardudstyr til din Subaru XV kan nævnes:

 • LED-forlygter
 • Bakkamera
 • Adaptiv fartpilot
 • Aktivt kurvelys
 • Apple Carplay/Android Auto
 • Varme i rattet
 • Og en masse mere…