Rafn-Larsen Automobiler | est. 1961

 

Om Rafn-Larsen

Rafn-Larsen Automobiler A/S har siden 2010 været autoriseret forhandler af det japanske bilmærke Mazda. Forretningen er en  full-service Mazda forretning med både salg af nye og brugte biler samt mekanisk værksted og skadecenter. I 2015 kom Isuzu pick-up forhandlingen i hus. Virksomheden er medlem af Autobranchen Danmark (tidligere DAF) og udover offentlig miljø- og arbejdspladsrealateret kontrol er værkstedet tilsluttet Teknologisk Instituts kvalitetskontrol. Her gennemgås værktøjets præcision samt udførte reparationer på kontroldagen.

Det tekniske personale gennemgår løbende de nødvendige kurser for at være ajour med de seneste mærkespecifikke krav til ny teknik, reparationsteknikker, materialekrav og brug af specialværktøjer.

Virksomhedens historie

Rafn-Larsen Automobiler blev etableret i 1961. Ejendommen på Energivej, der i tidsrummet 1982-2010 husede Peugeotforretningen, blev opført i 1972.

Forretningen var den første bilforretning på Energivej og lagde dermed grundstenen til “Bilbyen Ballerup” og startede ud som forhandler af Simca, Sunbeam og Chrysler. Simca blev fusioneret med Talbot og blev senere til Peugeot. Forretningen forhandlede Peugeot som en af landets absolut største forhandler af mærket i over 25 år.

I perioden 1982 og 1990 blev det også til forhandling af Nissan, Fiat, Seat, Zastava, Daihatsu, Chrysler og Mitsubishi.

Mazda forretningen blev indviet 1. januar 2010 og er idag en af Danmarks største Mazda forretninger målt på både bilsalg og værkstedsudvikling

For at koncentrere kræfterne om udviklingen af Mazda blev Peugeot aktiviteterne frasolgt i 2011.

Kenneth Rafn-Larsen drev  i 10-året fra 1990-2000, firmaet Rafco  A/S der både var et biludlejningsfirma (franchise af amerikanske Thrifty Rent-a-car) og forhandler af spansk-tyske Seat på Englandsvej (Amager) samt importselskab for de franske campingbiler Pilote.

Ejendommen Energivej, 16 hvor Mazda har til huse, blev i slutningen af 2009 kraftigt renoveret, indrettet  og tilført en helt ny og moderne udstilling – helt efter Mazda’s forskrifter.

Virksomhedens vision

Vi ønsker at alle kunder får en positiv oplevelse hos os!

Vi vil have et team af loyale medarbejdere der tænker og arbejder rationelt for vore kunder og for vor virksomhed – Dermed også til gavn for arbejdsmiljøet.

Vi vil gennem høj kundeloyalitet udvikle og forbedre vort eksistensgrundlag for derigennem at sikre stadig forbedring og ekspansion af virksomheden.

Rafn-Larsen Automobiler er medlem af Autobranchen Danmark (tidligere DAF).

Det siger loven: § 4. Erhvervsdrivende skal give forbrugerne information om det alternative tvistløsningsorgan, jf. stk. 3, hvortil forbrugeren kan indbringe en tvist mellem den erhvervsdrivende og forbrugeren. Informationen skal indeholde oplysninger om tvistløsningsorganets adresse og hjemmeside. Informationen skal være klar, forståelig og lettilgængelig på den erhvervsdrivendes hjemmeside, hvis en sådan findes, og, hvis det er relevant, i de generelle aftalevilkår  – www.bilklage.dk

www.Biltorvet.dk 

Rafn-Larsen Automobiler er medejer af Biltorvet. Kenneth Rafn-Larsen var meget engageret og medstifter af www.Biltorvet.dk i 2012. Biltorvet er idag Danmarks førende og mest succesrige bildatabase på nettet. Biltorvet er udover at være en database for alle der er i markedet for at skifte bil, også en markedsføringsplatform for bilforhandlerne. Biltorvet har en stor del af æren for digitaliseringen i bilbranchen i det hele taget. Til indrapportering af bildata benytter bilforhandlerne sælgerarbejdspladsen “Autodesktop”.

Karriere hos Rafn-Larsen ?

Hvis du med din baggrund mener, du kan bidrage til vort firmas fortsatte positive udvikling, så tøv ikke med at sende din uopfordrede ansøgning. Vi har måske ikke lige stillingen ledig her og nu,  men alle ansøgninger vil blive opbevaret og behandlet fortroligt.

Vores filosofi

I vores dynamiske organisation giver vi vores medarbejdere mulighed og værktøjer til at tilgå deres jobs med iværksætterånd og en følelse af ejerskab. Vi ønsker, at folk tænker kreativt og er åbne for nye udfordringer. Det er kernen i vores succes – og det er nogle af de egenskaber, vi søger, når vi rekrutterer medarbejdere til ledige stillinger hos Mazda.

Ballerup Bilby

Rafn-Larsen Automobiler er beliggende i Ballerup Bilby mellem Ballerup- Skovlunde og Frederiksundsvej-Ballerup Boulevard, og er i dag et af Danmarks største handelsområder for nye og brugte biler. Der er følgende 12 bilmærker repræsenteret indenfor kun 400 meters rækkevidde: Mazda, Isuzu, Renault, Dacia, Fiat, Citroen, Suzuki, Chevrolet, Kia, Opel, Mitsubishi, Alfa Romeo, Nissan, Seat, Peugeot og Ford. Der er adgang med bus og tog (Malmparken Station) lige til døren ligesom at Bilbyen ligger fordelagtigt ved Motorvej og hovedfærdselsårerne ind til København. Med et kæmpestort udvalg finder du altid din nye eller brugte bil i Ballerup Bilby. www.ballerupbilby.dk

Ånden bag Mazda – DEFY CONVENTIONS (Udfordrer det kendte..) – Hvordan fortiden former vores fremtid

Ånden i Hiroshima er aldrig at give op (The mukainada spirit) – og at stræbe efter det bedste og tro på at intet er umuligt.
Mazda blev grundlagt i 1920 i Hiroshima i Japan og er i dag en multinational virksomhed med medarbejdere fra mange forskellige kulturer.
Det er et arbejdsmiljø med en særligt international tilgang.