Mekanisk Værksted

Mekanisk Værksted

Vor mekaniske værksted på Energivej 16 i Ballerup er centralt beliggende ved indfaldsvejene til København. Vi dækker et stort geografisk område og føler en naturlig forpligtelse til at yde bred teknisk assistance indenfor alle områder og det mest nødvendige indenfor de fleste bilmærker. Derfor rummer vore moderne værksteder både et mekanisk værksted, et stort skadecenter og et omfattende reservedelslager.

Samtidig anvender vi kun originale og mærkegodkendte produkter og teknologi. Dette giver de bedste, mest miljørigtige og driftsikre løsninger til gavn for såvel kunder som personale.

Værkstedet er tilknyttet løbende kontrol af Dansk Teknologisk Institut. En kontrol, der sikrer kvalitet, både hvad angår det tekniske udstyr samt et altid samvittighedsfyldt, håndværksmæssigt udført arbejde.

På mekanisk værksted har vi dygtige og specialuddannede Mazda teknikere der er uddannet til at udnytte det nyeste udstyr for at kunne foretage de foreskrevne målinger og justeringer hurtigt, præcist og effektivt, så opholdet hos Rafn-Larsen Automobiler bliver af kortest mulig varighed.