Shop-in- Shop / Få også din Trailer hos Rafn-Larsen i Ballerup

Rafn-Larsen Automobiler i Ballerup, der er MAZDA eksklusivforhandler for København, udvider produktsortimentet til også at omfatte salg og reparation af det kendte store danske trailermærke Variant.

Forhandlingen af trailere er taget om bord som led i vores forretningsudvikling og ud fra grundfilosofien om at stræbe efter at dække bredere indenfor auto relaterede produkter i samme forretning. Dermed kan kunden klare flere ting der relaterer sig til bilen på én og samme adresse.

Tankegangen er ikke ukendt og konceptet hedder med et moderne udtryk ”shop-in-shop” og har til formål at øge kvalitetsoplevelsen for kunden i vores forretning. På denne måde udvikler vi vores forretning med kvalitetsprodukter, der ikke konkurrerer med hinanden men derimod udløser nogle gode synergier.

Variant er Danmarks største dansk-ejede trailerproducent

* NYHED * Nu tilbyder vi også leasing af trailere til Danmarks skarpeste priser!

Danske kvalitetstrailere
Mere end 400.000 solgte trailere er vores garanti for kvalitet, sikkerhed og komfort.
Fritidstrailere – Til hobbybrug 
Erhvervstrailere – Stort ladmål m.m.
Maskintrailere – Stærke trailere til maskiner
Tiptrailere – 3 vejs tip og bagtippere
Autotransportere – Sikker transport af biler
Lukket trailere – Flytte,- og køletrailere
Bådtrailere – Laster både helt op til 26 fod

Shop-In-Shop konceptet hos Rafn-Larsen Automobiler omfatter blandt andet følgende områder; salg af nye og brugte biler, trailersalg, autotilbehør, undervognsbehandling, bilforsikring, bilfinansiering, Klargøringscenter, Solfilmsmontering, "bulemand", vedligeholdelsesservice, reparation og skadecenter for biler og trailere.