Lejebil

MEKANISK VÆRKSTED:

Personbil: Kr. 285,- pr. dag inkl. Moms (mindste bilklasse). Spørg gerne efter tilbud på de større modeller og varebiler.

Dagsprisen beregnes pr. påbegyndt døgn. Ovennævnte priser er pr. dag inklusive 80km. Ekstra-km: 1,50 kr./km inkl. moms. Andre satser kan gælde for større biler og varebiler.

Lejers selvrisiko er op til kr. 5.000,- pr. Ansvaret- eller kaskoskade. Vi anbefaler at tegne selvrisikodækning for blot kr. 85,- pr. dag hvilket nedskriver selvrisikoen til 0 kr.

SKADECENTER:

Lejen i forbindelse med indleveret karosseriskade er gratis. Dog beregnes kr. 1,50 (Kr. 1,20 ekskl. Moms) pr. kørt KM i brugertillæg. Også her anbefales det at tegne selvrisikodækning.

GENERELLE BETINGELSER:

Bilen udleveres ikke fuld tanket. Brændstof er dog ikke inklusiv, så derfor anbefaler vi at påfylde til eget behov Straks efter modtagelsen. En god tommelfingerregel er at tanke for 1 kr. pr. forventet KM der forventes at blive kørt (så er der med sikkerhed taget også højde for koldstarter og korte ture hvor man ikke kører så langt på literen). Lejebiler skal bestilles samtidig med bestillingen af værkstedsarbejdet. I modsat fald kan man ikke være garanteret ledighed. Der refunderes ikke for brændstof hvis den returneres med mere brændstof end man modtog den med ved udlevering.
Udlejningsbiler er altid nyere Mazda, primært  Mazda2. Vi driver ikke decideret biludlejningsvirksomhed og Værksteds Lejebiler udlejes udelukkende som en service til vores værkstedskunder – og derfor til meget attraktive priser
Lejer skal være over 25 år og have haft kørekort i mindst 1 år.

 58E0652