Aktuelle tilbud

**************************

FRI LEVERING!

Bestil bilen i Ballerup og få FRI LEVERING I HELE DANMARK! Hør nærmere om betingelserne herfor - ring 44771500

PRIVATLEASING OG ERHVERVSLEASING - se mere her

LAGER- og DEMO tilbud. Vi har pt. nogle super lager- og demotilbud på Mazda2, Mazda3, Mazda6, Mazda CX-3, Mazda CX-5 Og MX-5 Få et konkret tilbud på en af disse med nøjagtig dét ekstraudstyr du har brug for.

BRUGT eller nyere brugt bil? Vi har et stort udvalg her. Hør også om hvad vi har på vej ind. Mange biler bliver solgt før de bliver annonceret.

FINANSIERING? Vi har aldrig været skarpere med finansiering med både variabel og fast rente. Lad os regne på det - Det koster ikke noget. V er OFTEST billigere end banken og du belaster samtidig ikke dine fremtidige ramme muligheder i banken. Tilmed får du lånet bevilget med det samme!

FORSIKRING? Du betaler garanteret for meget idag!! Lad os kigge på det sammen. Vi overrasker nogle positivt HVER dag!

ISUZU - Vi er eneforhandler for København og Nordsjælland af det japanske ISUZU Pick-up mærke. Den både må og kan trække 3,5 ton på krogen! Vi rækker en hånd til entreprenøren, anlægsgartneren, maskinudlejeren, greenkeeperen, skovindustrien, landbruget, jægeren, heste-, båd- og campingfolket med mange flere. Læs mere her.

Køb også din trailer hos os. Vi er forhandler af Danmarks største og mest anerkendte danskproduceret kvalitetsmærke Variant. Fritidstrailere, bådtrailere og erhvervstrailere. Priser fra kr. 3.795,- inkl. inkl.moms.

CX 3 Front

Mazda2 Mazda3 Mazda CX-3 Mazda6 Mazda CX-5 Mazda MX5 Mazda CX-9