Tilbud og Nyheder

2018 NYHEDER

NYE AFGIFTER - FÅ MERE MAZDA FOR PENGENE!

Regeringen og Dansk Folkeparti er torsdag aften blevet enige om en aftale, der betyder, at registreringsafgiften på biler sænkes - omsidder har de udviklet en model som skal bygge på en vedvarende løsning der tilgodeseer kvalitetsbiler med sikkerhedsudstyr i topklasse.

 

Leasinghul lukkes

Som en del af aftalen tages der også tilløb til at lukke det såkaldte leasinghul. Der sker bl.a. ved, at indføre et loft over den fordel leasingselskaber i dag har, når de indregistrerer leasingbiler med høj flåderabat.

Konkret skal leasingbiler fremover have genberegnet deres værdi ved videresalg med udgangspunkt i bilens reelle handelsværdi.

Samtidigt vil det ikke længere være muligt at få evt. restafgift retur!

"Vi har også noteret os, at aftalen formentlig vil lukke leasinghullet og dermed sikre mere fair afgiftsforhold, hvor private og flådeejere i højere grad vil skulle betale den samme afgift for den samme bil" - FDM.

 

FRI LEVERING: Bestil bilen i Ballerup og få FRI LEVERING I HELE DANMARK! Hør nærmere om betingelserne herfor.

PRIVATLEASING og ERHVERVSLEASING: se mere her .

DEMO: LAGER og DEMOTILBUD. Vi har pt. nogle super lager- og demotilbud på Mazda2, Mazda3, Mazda6, Mazda CX-3 og Mazda CX-5.  Få et konkret tilbud på en af disse med dét udstyr du har brug for.

GOD BRUGT BIL: eller nyere brugt bil? Vi har et stort udvalg her. Hør også om hvad vi har på vej ind. Mange biler bliver solgt før de bliver annonceret.

FINANSIERING: Vi har aldrig været skarpere med finansiering med både variabel og fast rente. Lad os regne på det -  DET koster ikke noget.

FORSIKRING: Du betaler garanteret for meget idag! Lad os kigge på det sammen. Vi overrasker nogle positivt hver eneste dag! Vi rådgiver med udgangspunkt i en konkurrencedygtig pris, dækninger, selvrisiko og ikke mindst hvor vigtigt det er, at du vælger et selskab hvor du selv bestemmer hvor den skal repareres i tilfælde af skade.

ISUZU: Som forhandler af markedets måske stærkeste Pick-up ISUZU D-Max byder vi også ERHVERVET velkommen. ISUZU blev re-introduceret i Danmark i 2016 da den ikke har været markedsført i Danmark siden 80'erne. Men ISUZU er et kæmpestort mærke og en meget seriøs spiller ude i den store verden. Ældste japanske bilmærke. Bygger foruden lastbiler, busser, industrianlæg m.m. Den japanske Pick-Up der både må og kan trække 3,5 ton på krogen er f.eks til entreprenøren, anlægsgartneren, maskinudlejeren, greenkeeperen, skovindustrien, landbruget, jægeren, heste- og campingfolket med flere. Se mere her

Køb samtidig din trailer hos os. Vi er forhandler af Danmarks største og mest anerkendte kvalitetsmærke Variant. Dansk kvalitet! Fritidstrailere, bådtrailere, erhvervstrailere. Priser fra 3.795,- inkl. moms for en helt NY! Læs mere på www.variant.dk

Mazda3