Tilbud og Nyheder

Fornemt besøg i Ballerup i dagene 11-12-16-17 april.
Mazda MX-5 RF (retractable fastback) gæster nemlig Danmarks eneste singlebrand Mazda Store. Så kig forbi og se nærmere på dette design vidunder (MX-5 blev valgt til World Car of The year 2016). Udover targa-versionen vil der også være den "kendte" MX-5 til stede i farverne soul red og Arctic White. Del gerne dette opslag og giv andre muligheden også. Med sportslig hilsen og vel mødt på Energivej 16, 2750 Ballerup

IMG 0086
Ny 2017 ISUZU D-Max Pick-up med 5 års garanti er landet så vi kører lageroprydnings udsalg på de sidste 2016-modeller.
IMG 1913
Spar 50.000kr. på en Extended Cab til kun 214.900 + moms og lev.omk.( gælder for lagerbiler og indtil 30.april). Nok stærkeste kort på Pick-Up's der villigt trækker 3,5 ton på krogen og op til 1 ton på ladet. Kontakt os idag. Lån den med hjem og test.

FRI LEVERING: Bestil bilen i Ballerup og få FRI LEVERING I HELE DANMARK! Hør nærmere om betingelserne herfor.

PRIVATLEASING og ERHVERVSLEASING: se mere her .

DEMO: LAGER og DEMOTILBUD. Vi har pt. nogle super lager- og demotilbud på Mazda2, Mazda3, Mazda6, Mazda CX-3 og Mazda CX-5.  Få et konkret tilbud på en af disse med dét udstyr du har brug for.

GOD BRUGT BIL: eller nyere brugt bil? Vi har et stort udvalg her. Hør også om hvad vi har på vej ind. Mange biler bliver solgt før de bliver annonceret.

FINANSIERING: Vi har aldrig været skarpere med finansiering med både variabel og fast rente. Lad os regne på det -  DET koster ikke noget.

FORSIKRING: Du betaler garanteret for meget idag! Lad os kigge på det sammen. Vi overrasker nogle positivt hver eneste dag! Vi rådgiver med udgangspunkt i en konkurrencedygtig pris, dækninger, selvrisiko og ikke mindst hvor vigtigt det er, at du vælger et selskab hvor du selv bestemmer hvor den skal repareres i tilfælde af skade.

ISUZU: Som forhandler af markedets måske stærkeste Pick-up ISUZU D-Max byder vi også ERHVERVET velkommen. ISUZU blev re-introduceret i Danmark i 2016 da den ikke har været markedsført i Danmark siden 80'erne. Men ISUZU er et kæmpestort mærke og en meget seriøs spiller ude i den store verden. Ældste japanske bilmærke. Bygger foruden lastbiler, busser, industrianlæg m.m. Den japanske Pick-Up der både må og kan trække 3,5 ton på krogen er f.eks til entreprenøren, anlægsgartneren, maskinudlejeren, greenkeeperen, skovindustrien, landbruget, jægeren, heste- og campingfolket med flere. Se mere her

Køb samtidig din trailer hos os. Vi er forhandler af Danmarks største og mest anerkendte kvalitetsmærke Variant. Dansk kvalitet! Fritidstrailere, bådtrailere, erhvervstrailere. Priser fra 3.795,- inkl. moms for en helt NY! Læs mere på www.variant.dk

Mazda3